Evenimente / Tineret

Marșul Anti-fumat

Biserica Adventistă susține și sponsorizează Marșul Anti-fumat. Dorim ca să motivăm opinia publică pentru a lupta împotriva fumatului. Vino joi, 31 mai, la ora 13:00, în fața Muzeului Județean, să luptăm împotriva fumatului.

Asociația Sănătate și Educație, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Primăria și Consiliul Județean Satu Mare, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și Direcția pentru Sănătate Publică organizează acest marș pentru implicarea copiilor și tinerilor în lupta împotriva fumatului și pentru a crea un impact în municipiul Satu Mare pentru motivarea fumătorilor să se elibereze de acest viciu, și pentru cei nefumători, pentru a-i motiva să nu încerce acest drog legal.

Participanții la Marș se vor pregăti cu pancarte cu slogane originale, costumații specifice și desene și caricaturi despre efectele dăunătoare ale tutunului.

Marșul va începe din fața Muzeului Județean la ora 13:00, va continua pe str. I.C. Brătianu, P-ța Libertății, și se va încheia în Pasajul Corneliu Coposu cu un miting. Aici se vor oferi premii pentru cele mai bune slogane, costume și desene. Organizatorii și partenerii își vor prezenta alocuțiunile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s