Articole / Evenimente / Misiune / Ştiri

Redirectați 2% din impozitul dumneavoastră pentru a ajuta o lucrare a Bisericii Adventiste

2procente1Sistemul “2%” permite contribuabililor persoane fizice să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală. Este un sistem prin care cetățenii au posibilitatea să decidă în mod direct ce se întamplă cu impozitele lor. Vă prezentăm în continuare câteva informații strict necesare pentru cei care doresc să-și redirecționeze cota din impozitul lor anual către un ONG sau organizație ce au proiecte derulate în spiritul principiilor Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Puteti direcționa 2% din valoarea impozitului dvs. către o organizatie non-guvernamentală. Alegeți pe cât posibil organizații pe care le cunoașteți sau de care ați mai auzit pentru a fi siguri că banii sunt folosiți cât mai eficient. Gândiți-vă însă că acești bani pot rezolva probleme din jurul dvs. care vă afectează sau afectează comunitatea în care trăiți dar și probleme mai complexe cum ar fi ajutorarea unor oameni loviți de calamități, ajutorarea unor oameni izolați, răspândirea Evangheliei pe întreg pământul precum și susținerea unor lucrări deja începute în anii precedenți.

Ministerul Finanțelor Publice anunță că se vor folosi aceleași formulare ca în anul 2008. Folosiți Declarația 230 dacă aveți numai venituri din salarii sau Declarația 200 dacă aveți și venituri din alte surse sau numai venituri din alte surse (activități independente, cedarea folosinței bunurilor etc).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s