Articole / Evenimente / Tineret / Ştiri

Seminarul de tineret – Cum să nu fii fraier…

Manu BanSeminarul pentru tineri Cum să nu fii fraier s-a încheiat. Zeci de tineri iși vor aminti de zâmbetele și lecțiile primite aici.Mulțumim prezentatorului nostru, pastorul Manu Ban.

În cele trei zile Biserica Adventistă din Satu Mare a fost martoră la un eveniment dedicat în special tinerilor. Dar adulții au fost și ei peste măsură de curioși și încântați să asculte prezentările pline de viață. Prezența tinerilor a crescut în fiecare seară. Au participat în jur de 50 de tineri adventiști (botezați și nebotezați) din Satu Mare, Halmeu și Decebal. De asemenea ne bucurăm și mulțumim lui Dumnezeu că au participat în jur de 15 tineri care nu aparțin bisericii adventiste.

În cadrul seminarului tinerii au învățat cum să facă alegeri sănătoase în viață. S-a discutat deschis despre sexualitate și implicațiile relațiilor dintre băieți și fete, alegerea partenerului de viață, alegerea carierei și alegerea lui Dumnezeu. S-a pus accent pe o viață curată, sănătoasă și echilibrată, iar Biblia a fost luată ca și material de referință.

Tinerii s-au arătat doritori să participe și în viitor la astfel de activități. Pastorul bisericii, Daniel Cirț, i-a asigurat că ocazii speciale dedicate tinerilor vor mai fi în curând.

img_2633-blog

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s