Conducere / Ştiri

Retragere spirituală

În sabatul din 30 august 2008, comitetul Bisericii Adventiste din Satu Mare a avut o zi de consacrare în natură în localitatea Viile Satu Mare. Împreună cu pastorul bisericii, de la ora 9.oo la ora 20.00, membrii comitetului au petrecut momente de comuniune cu Dumnezeu, meditaţie tainică în natură, studiu, discuţii împreună, împărtăşire de experienţe şi împărtăşire de visuri, plimbare spirituală şi momente de rugăciune unii pentru alţii. Tema acestei retrageri spirituale a fost Prezenţa lui Dumnezeu în viaţa mea. Ne-am concentrat în special asupra relaţie personale cu Dumnezeu. Ca lideri, avem ca prioritate a fi lideri spirituali. Înainte de a face lucrarea lui Dumnezeu trebuie să fim oamenii lui Dumnezeu.

Reclame

Un gând despre „Retragere spirituală

  1. Blogosfera evanghelică – Mesaj către bloggerii evanghelici

    Ediţia a II-a a Premiilor Thymos pentru bloguri evanghelice (50 de premii) va avea loc la Cluj în 31 ianuarie 2009. Afişul, care poate fi preluat, se găseşte pe blogul România Evanghelică, unde am afişat şi o listă cu 25 de nominalizări pentru categoria Cea mai interesantă postare (2008). Mai sînt cîteva zile în care puteţi face propuneri pentru cele trei categorii principale sau propune bloguri pentru cele 50 de premii.

    V-aş ruga să îmi comunicaţi date publice (nume blogger, localitate, confesiune, data lansării etc.) despre blogul vostru pentru a actualiza informaţiile despre cele 540 de bloguri evanghelice – am prezentat informaţiile pe care le am în postarea “Blogosfera evanghelică – Mesaj către bloggerii evanghelici”.

    http://romaniaevanghelica.wordpress.com

    Ce localitate consideraţi că ar fi potrivită pentru Festivalul Bloggerilor Evanghelici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s