Ştiri

Grădiniţa din Halmeu îşi deschide porţile

Gradinita ALBINUTA din HalmeuBiserica Adventistă din Halmeu, judeţul Satu Mare, a deschis luni, 17 septembrie, Grădiniţa „Albinuţa”.

Începutul anului şcolar 2007 marchează startul Grădiniţei „Albinuţa”, cu program scurt, din Halmeu. 17 copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 6 ani, sunt primii preşcolari din comună care se vor bucura de o educaţie creştină. Dintre aceştia, doar 3 copii provin din familii adventiste. La deschiderea grădiniţei a participat, alături de părinţi şi copii, primarul comunei, domnul Incze Ludovic. Cuvântarea domniei sale a încurajat educatorii grădiniţei şi Deschidere gradiniţa ALBINUŢAliderii bisericii, oferind suportul primăriei. Romeo Asanache, în calitate de director al Departamentului Educaţie al Conferinţei Transilvania de Nord, şi Daniel Cirţ, pastorul bisericii, au fost prezenţi la această manifestare. Părinţii au fost deosebit de încântaţi de condiţiile şi programele oferite de noua grădiniţă.

Cele două educatoare, Uglea Niţa şi Trofin Aurora, au o îndelungată experienţă în lucrarea cu copiii. Ele vor fi ajutate de Mia Cabe, cadru didactic, membră a bisericii din Satu Mare.

Grădiniţa are spaţiu pentru 25-30 de copii. Lucrările de amenajare au fost susţinute de cei câţiva membrii ai bisericii din Halmeu. Biserica doreşte ca din primăvara anului 2008 să amenajeze un dormitor pentru program prelungit. Ajutoarele, din partea celor binevoitori, sunt binevenite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s