Evenimente / Tineret / Ştiri

Şcoala Biblică de Vacanţă – Satu Mare

Scoala Biblica de VacantaDepartamentul de Tineret al Bisericii Adventiste din Satu Mare a organizat Şcoala Biblică de Vacanţă cu tema Pildele lui Iisus, în perioada 9-15 septembrie 2007. Pe parcursul celor 6 zile au fost prezenţi peste 70 de copii.

Scoala Biblica de VacantaPloile abundente din această săptămână nu au oprit pe copii să se bucure de ultima săptămână de vacanţă. Peste 70 de şcolari şi preşcolari au învăţat lecţii din parabolele lui Hristos. Oaia pierdută, Comoara ascunsă, Samariteanul milos, Semănătorul, Casa zidită pe stâncă şi Cele 10 fecioare au reprezentat lecţii moral-creştine de viaţă pentru copiii cuprinşi între 4 şi 15 ani. Copiii au primit puncte pentru prezenţa şi activitatea lor din această săptămână, iar pe baza acelor puncte şi-au putut „cumpăra” diferite jucării sau rechizite.

Scoala Biblica de VacantaSâmbătă, 15 septembrie, la serbarea de încheiere a Şcolii Biblice au participat în jur de 55 de copii şi aproximativ 20 de părinţi din afara Bisericii Adventiste. La sfârşitul programului, copiii şi părinţii lor, împreună cu ceilalţi membrii ai bisericii s-au bucurat de o masă de părtăşie organizată de diaconia bisericii. Aceasta Şcoală Biblică de Vacanţă a fost a doua asemenea ei susţinută în Biserica Adventistă din Satu Mare.

Reclame

Un gând despre „Şcoala Biblică de Vacanţă – Satu Mare

  1. oo c momente frumoase…sper sa mai face cateva de scoli biblice pt ca le place mult copiilor.SUCCES

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s