Misiune / Ştiri

Şcoală Biblică de Vacanţă la Dumbrava

Un grup de câţiva tineri din Biserica Adventistă din Satu Mare au organizat o Şcoală Biblică de Vacanţă în localitatea Dumbrava în vacanţa de Paşte. Aici, micuţa biserică adventistă a fost gazda timp de o săptămână pentru peste 50 de copii din sat.

Şcoala Biblică de Vacanţă a început în prima zi de Paşte, 8 aprilie, şi s-a încheiat sâmbătă, 14 aprilie. Copii au învăţat despre zilele creaţiunii. Cei prezenţi au fost foarte încântaţi încă de la început. În prima zi au fost prezenţi 18 copii, ca în a doua zi numărul lor să ajungă la 35, iar în zilele următoare numărul copiilor a contiunat să crească. Alin Aniţaş, promotorul acestei acţiuni, împreună cu soţia lui Aleona, au fost zilnic între orele 15-18. Alţi tineri din Satu Mare şi membrii adventişti din Dumbrava au ajutat la buna desfăşurare a Şcolii Biblice.

În ziua de închidere a Şcolii Biblice s-a prezentat un program festiv de cântece şi poezii învăţate de copii pe parcursul aceste săptămâni. Au fost prezenţi 3 părinţi şi 2 tinere din sat. Pastorul bisericii, Daniel Cirţ, a premiat 52 de copii, care au fost în cel puţin două ocazii pe parcursul acestei săptămâni de vacanţă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s