Evenimente / Tineret / Ştiri

Săptămâna de rugăciune a tineretului

saptrugtin.jpgAdolescenţii din Biserica Adventistă din Satu Mare participă la săptămâna de rugăciune, în fiecare dimineaţă de la ora 6:00.
Săptămâna de rugăciune a tineretului a început în 10 martie. În 11 martie, întâlnire în afară de serviciile divine din Sabat au fost prezenţi doar 4 persoane, cei doi lideri, pastorul şi încă o tânără, studentă în Cluj Napoca. Pastorul Daniel Cirţ, împreună cu cei doi lideri ai grupei de Companioni, Vasiliu Ovidiu şi Haidemac Alina, au hotărât să amâne cu o săptămână cele 7 zile de consacrare. Aceştia au făcut un plan de vizitare a adolescenţilor bisericii în săptămâna 11-17 martie pentru a-i motiva pe aceştia să participe la săptămâna de rugăciune.
În zilele de duminică, 11 martie, luni, 12 martie şi joi, 15 martie s-au făcut vizite la 10 dintre adolescenţii bisericii. Toţi cei vizitaţi au fost încântaţi să participe la o săptămână de rugăciune deosebită. Fiecare s-a angajat că va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a fi prezent la orele de rugăciune. Pentru că programul diferit de şcoală sau serviciu al fiecăruia nu permitea posibilitatea prezenţei tuturor la o oră de după amiază, împreună au convenit să stabilească ora de rugăciune, în fiecare zi la ora 6:00.
Duminică, 18 martie, ora de rugăciune a fost stabilită la ora 8:00 dimineaţa. Luni, 19 martie, 15 tineri, împreună cu pastorul, au participat la prima oră de rugăciune matinală. Prezentarea a fost tinerească, ilustrată şi interactivă.
Săptămâna de rugăciune a tineretului în Biserica Adventistă este una dintre cele mai importante evenimente din viaţa tineretului adventist în fiecare an. Poate fi şi o ocazie extraordinară de evanghelizare pentru prietenii tinerilor. Anul acesta, subiectul temelor a fost despre ÎNCHINARE, sub titlul generic În inima care se închină lui Dumnezeu locuieşte Hristos.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s