Misiune / Ştiri

Clădind pe Temelia Mântuirii

Ultima searaEvanghelizarea cu titlul Temelia Mântuirii de la Halmeu, s-a încheiat. În prezent evanghelizarea continuă printr-un program de studiere sistematică a Scripturii cu ajutorul studiilor Ce spune Biblia?

Ciclul de predici susţinut pe baza capitolului 53 din Isaia a început 16 februarie şi s-a încheiat în 3 martie. Pe parcursul întâlnirilor au fost prezenţi în jur de 60 de neadventişti. Ultima din cele 16 predici ale pastorului Daniel Cirţ a fost ascultată de aproximativ 90 de persoane, din care aproximativ 40 neadventişti. Seara de închidere a debutat cu un program despre mamă susţinut de copiiivizitatori şi ai bisericii. Mai multe persoane şi-au exprimat dorinţa, în scris sau verbal, de a fi botezate pe viitor. O parte din tinerii bisericii doresc să încheie legământ cu Dumnezeu cât mai curând.

Azi, 7 martie, a fost prima întâlnire după încheirea evanghelizării. Au participat 15 persoane din afara bisericii. Pastorul Daniel Cirţ a condus studiul nr. 7 din ciclul de studii Ce spune Biblia? Aşa cum sugera şi titlul generic al evanghelizării, Temelia Mântuirii, în cele 2 săptămâni de evanghelizare s-au pus bazele mântuirii prin lucrarea Domnului Hristos la cruce şi în ceruri. În continuare, pastorul bisericii „clădeşte” pe această „temelie”, cu speranţa ca în luna mai să fie primul botez.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s