Ştiri

Răspuns la apelul pentru botez

11 persoane au răspuns apelului pentru botez din data de ieri, 27 ianuarie 2007. Câteva dintre aceste persoane doresc să încheie legământ cu Dumnezeu la primul botez, iar altele şi-au exprimat dorinţa de a se pregăti pentru un botez ulterior.

Titlul predicii din cadrul celor 40 de zile a fost “Important în familia lui Dumnezeu”. Pastorul a făcut apel pentru botez la sfârşitul predicii. Cei doritori au răspuns prin ridicare de mână. Pastorul le-a cerut ca imediat după terminarea serviciului de închinare, cei care doresc botezul la primul eveniment, sau pe viitor, să aibă o întâlnire de cunoaştere şi consfătuire.

Dintre cele 11 persoane au fost 4 adolescenţi proveniţi din familii adventiste şi un adolescent care frecventează de câteva luni biserica noastră. 4 dintre cei 9 au fost vizitatori constanţi timp de ani de zile. A răspuns apelului şi o tânără al cărei soţ a fost adventist, iar ea de câteva luni frecventează biserica noastră. O doamnă tânără, care vizitează biserica de câteva Sabate a venit pentru a intra şi ea în programul de pregătire pe termen lung.

Se vor constitui două grupe. “Clasa de prieteni” începe din Sabatul următor, 3 februarie, condusă de prezbiterii bisericii. “Clasa pentru botez”, se va organiza cât de curând în timpul săptămânii condusă de pastor, pentru o pregătire intensivă pentru următorul botez, care va avea loc la sfârşitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s